Emirates Airline 17 dec.-24 dec.
7.300 DKK /person
Emirates Airline 23 dec.-30 dec.
8.146 DKK /person
Emirates Airline 24 dec.-05 jan.
11.644 DKK /person

Billige fly til Lanzarote

Lanzarote

Billige fly til Lanzarote

Find billige flyrejser til Kanarieøerne (Lanzarote)

Planlægger du en ferierejse til Lanzarote? Så er du kommet til det rigtige sted! Her på Supersaver finder du nemt et billigt fly til Kanarieøerne! Vi samarbejder med over 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden, og det gør det nemt for dig at søge efter billige flyrejser og sammenligne priser. Vil du gøre din rejse endnu nemmere, booker du også dit hotel her på Supersaver. Vi har over 300.000 forskellige hoteller, du kan sammenligne.
Lanzarote ligger kun godt 115 km fra Saharas ørken og er en ø, der for en stor del består af lava. Her kan du både spise mad, der er grillet over lava og nyde en treretters menu på en af de fine restauranter ved en strand. Lanzarote har noget til alle, lige fra de pulserende nattelivs diskolys til de rolige dage på nogle af de mange strande. Er du surfer, byder vandet omkring Kanarieøerne på en herlig oplevelse!

1. Bestil din udlejningsbil på Supersaver, nemt, smidigt og klar til dig, når du lander!

2. Gå ind på vores Facebook-side og tal med vores kundeservice, som er der alle hverdage mellem 9 og 2. Synes om siden for alle, som elsker at rejse!

Header
Subject
Body
Footer