Emirates Airline København till Dubai, 04 aug.-20 aug.
3.638 DKK /person

Billige fly til Alicante

Alicante

Billige fly til Alicante

Flyv billigt til Alicante

Dyrk solen og badelivet på kridhvide strande ved Middelhavet. Book billige fly til Alicante nemt og billigt på Supersaver. Vil du rejse væk fra regnen og kulden? Flyv billigt til Spanien og den skønne middelhavsvarme. Hos os kan du søge blandt markedets billigste flyrejser. Vi samarbejder med 650 luftfartsselskaber, og her nedenfor finder du en liste over de flyrejser, der er billigst netop nu. Hvis en datoen i listen ikke passer dig, kan du søge i søgefeltet til venstre.
Alicante ligger på kyststrækningen Costa Blanca, som ordret kan oversættes til 'den hvide kyst'. Navnet holder virkelig, hvad det lover. Byen er omgivet af kilometer efter kilometer af hvide strande og varmt middelhavsvand. At kalde Alicante for et paradis er virkelig ingen overdrivelse, når man på en fantstisk dag med blide vinde og klar, blå himmel kan sidde på en restaurant med udsigt over havet. Vidunderlig mad, hvide badestrande og muligheder for at udforske de omkringliggende havstrækninger i en lejet båd eller ved at dykke gør Alicante til et fantastisk rejsemål. Benyt lejligheden til at prøve de spanske retter som paella og tapas, se byens fodboldhold og leje en sejlbåd, eller hvad med at tage på opdagelsesrejse på den gamle piratø Tabarca?

1. Tjen lidt penge til rejsekassen ved at booke fly og hotel samtidig. Pakkerejsen bliver på den måde billigere end separate bookinger, og samtidig er det nemt og fleksibelt.

2. Du er vel klar over, at du nemt kan bestille udlejningsbil på Supersaver?

3. Følg os på Facebook - siden for dig, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Alicante

Header
Subject
Body
Footer