Billige fly til Gran Canaria (Las Palmas)

Gran Canaria (Las Palmas)

Billige fly til Gran Canaria (Las Palmas)

Find billige flybilletter til Kanarieøerne (Las Palmas) 

Når du vil finde en billig flyrejse til Las Palmas, gør du det nemmest her hos os på Supersaver! Lad din ferie blive så nem og smidig som mulig ved at booke både hotel og flybillet her på Supersaver. Med 300.000 hoteller i hele verden og over 650 forskellige luftfartsselskaber at vælge imellem, kan du hurtigt finde det billigste alternativ til dit budget.
Las Palmas kan nok kaldes for Kanarieøernes hovedstad. Her er store havne, hvor de kolossale krystogtfartøjer afløser hinanden og hvor de smukke sejlbåde blidt duver for vinden. Sol og badning, lange sandstrande og et pulserende udendørsliv lokker mennsker i alle aldre til byen. Hvil ud på en af de mange caféer og restauranter langs med stranden, eller slå dig løs på Meza y Lopez' træomkransede allé.
1. Opret en konto på Mine Sider, hvor du nemt kan holde styr på dine bookinger, samtidig med at du samler bonuspoint og kan udnytte fine specialtilbud.

2. Her på Supersaver kan du også bestille din udlejningsbil. Nemt og smidig samtidig med, at du booker dit fly!

3. Gå ind på vores Facebook-side, hvor du kan rådføre dig med vores kundeservice, som svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12.

Gran Canaria (Las Palmas)

Header
Subject
Body
Footer