Emirates Airline 12 apr.-26 apr.
4.450 DKK /person
Emirates Airline 07 mar.-13 mar.
5.832 DKK /person
Emirates Airline 30 mar.-08 apr.
7.406 DKK /person
Emirates Airline 03 apr.-10 apr.
9.011 DKK /person
Emirates Airline 17 feb.-26 feb.
17.453 DKK /person
Emirates Airline 18 feb.-20 feb.
20.393 DKK /person

Billige fly til Kefalonia

Kefalonia

Billige fly til Kefalonia

Billige fly til Kefalonia

Her kan du finde billige flybilletter til Grækenland! Søg efter det billigste alternativ til netop dig her på Supersaver!
Eftersom vores samarbejde omfatter over 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden, vover vi at garantere dig, at du kan søge mellem markedets billigste flyrejser for at finde den bedste pris til netop dig! Benyt lejligheden til også at booke dit hotel, når du er her. Vi samarbejder med de største hotelleverandører og kan tilbyde dig over 300.000 hoteller i hele verden.
Sami, en lille havneby, som ligger ved det Ioniske hav på Kefalonias østkyst, gjorde denne ø kendt i begyndelsen af 2.000-tallet, hvor man indspillede "Kaptajn Corellis Mandolin". Når Hollywood-stjerner som Nicolas Page og Penélope Cruz kan vandre rundt på Kefalonias strande, vil vi andre jo ikke gå bag af dansen, så turismen er øget markant. Naturen på Kefalonia er forbløffende med sine kalkstensgrotter, bugtede veje og stejle skrænter, som ender direkte i havet. Oplev også den underjordiske sø i Melisani.

1. Har du brug for en udlejningsbil i ferien? Den bestiller du nemt her hos os på Supersaver!

2. Opret en konto på Mine Sider, hvor du bedre kan holde styr på dine bookinger og samtidig samle bonuspoint og udnytte fine specialtilbud!

3. Gå ind på Facebook og stil spørgsmål til vores kundeservice, som er til rådighed alle hverdage mellem 9 og 12!

Header
Subject
Body
Footer