Emirates Airline 12 apr.-26 apr.
4.450 DKK /person
Emirates Airline 30 mar.-08 apr.
7.406 DKK /person
Emirates Airline 03 apr.-10 apr.
9.011 DKK /person
Emirates Airline 17 feb.-26 feb.
17.453 DKK /person
Emirates Airline 18 feb.-20 feb.
20.393 DKK /person
Emirates Airline 09 feb.-15 feb.
22.093 DKK /person

Billige fly til Kalamata

Kalamata

Billige fly til Kalamata

Find billige flyrejser til Kalamata

Er tiden kommet til at rejse til Grækenlands solvarme strande? Med hjælp fra Supersaver flyver du billigt til din valgte destination! Vores samarbejde med 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden giver dig store muligheder for at finde den billigste flybillet netop til dig! Gør det nemt, og book også dit hotel via os, hvor over 300.000 hoteller i hele verden står til din rådighed!

Havnebyen Kalamata, som ligger i det sydlige Grækenland, er måske mest kendt for sine oliven, rosiner og figner, men her findes så meget mere. Besøg små pittoreske byer og køb lokale produkter på de herlige markeder, eller gå en tur i bymidten og oplev storbyshopping. Der er mange smukke sandstrande i nærområdet, og nattelivet holder, hvad det lover! Besøg også nogle af de fine restauranter, som serverer traditionelle græske retter.

1. Opret en konto på Mine Sider, hvor du bedre kan holde styr på dine bookinger, samtidig med at du samler bonuspoint og kan udnytte eksklusive specialtilbud.

2. Hos Supersaver kan du også bestille din udlejningsbil nemt og hurtigt! 3. Synes om os på Facebook - siden for dig, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Header
Subject
Body
Footer