Emirates Airline 12 apr.-26 apr.
4.450 DKK /person
Emirates Airline 30 mar.-08 apr.
7.406 DKK /person
Emirates Airline 03 apr.-10 apr.
9.011 DKK /person
Emirates Airline 17 feb.-26 feb.
17.453 DKK /person
Emirates Airline 18 feb.-20 feb.
20.393 DKK /person
Emirates Airline 09 feb.-15 feb.
22.093 DKK /person

Billige fly til Kavalla

Kavalla

Billige fly til Kavalla

Billige fly til Kavalla

De billige flybilletter til Kavalla, som du er ude efter, finder du nemt her på Supersaver!
Til Grækenland for at nyde solen og bade? Spar penge til rejsekassen ved at booke billigt fly til dit rejsemål via os på Supersaver. Vi samarbejder med de største hotelleverandører og mere end 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden. Det giver dig garanti for, at du kan vælge mellem nogle af markedets laveste priser på fly og hotel. Book hotel og fly samtidig, så sparer du både tid og penge. Du får en rabatteret pris på en pakkerejse! Und dig selv en ekstra luksuriøs souvenir for de penge, der bliver tilovers!
Kavalla er en gammel havneby, hvis hovedindtjening engang var på eksport af orientalsk tobak. Byen er ikke stor, men for den historieinteresserede er der meget at se. Gamle akvædukter og rester af brolagte veje fra romertiden er blot to af mange eksempler. Fra Kavalla kan du tage færgen ud til den nærliggende ø, Thassos, hvor man stadig kan nyde solen og bade uden den store sammenstimling af turister. Thassos byder på luksuriøse hvide sandstrande, krystalklart vand og den gode vin og honning, som produceres på øen.

1. Har du brug for en udlejningsbil, når du lander i lufthavnen? Bestil en nemt her på Supersaver!

2. Gå ind og synes om vores side på Facebook! Der kan du få tips og gode råd hos vores kundeservice, som svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12.

Header
Subject
Body
Footer