Billige fly til Karpathos

Karpathos

Billige fly til Karpathos

Billige fly til Karpathos øen

Til sol og varme i Grækenlands ø-verden. Hos os på Supersaver finder du billige fly til Karpathos øen!
Hvis du vil spare på feriebudgettet, kan det godt betale sig at bruge os her på Supersaver. Vores samarbejde med 650 forskellige luftfartsselskaber og mere end 300.000 hoteller i hele verden giver dig store muligheder for at finde markedets billigste fly og hotel.
Karpathos er en vidunderlig ø, som trods kraftige forandringer i forbindelse med 19300'ernes turistboom har haft held til at bibeholde store dete af sin autentiske gamle charme. Vil du opleve det ægte græske miljø eller hvile ud på en uberørt strand, skal du tage til hovedstaden Pigadia og videre ud til fiskebyen Finiki, Olympus-byen med sine traditionelle huse, eller måske til Lefkos, som har den absolut fineste strand.

1. Har du lyst til en weekendtur? Prøv vores weekend-søgning, hvor du først vælger periode og maks. pris og derefter får en nemt overblik over udbuddet på et kort!

2. Booker du rejse og hotel samtidig, så kan du spare både penge og tid. Du finder alt her hos os på Supersaver!

3. Gå ind og synes om os på vores Facebook-side, hvor du kan få tips og svar på dine spørgsmål hos vores kundeservice, som er til rådighed alle hverdage mellem 9 og 12!

Header
Subject
Body
Footer