Emirates Airline 17 dec.-24 dec.
7.300 DKK /person
Emirates Airline 23 dec.-30 dec.
8.146 DKK /person
Emirates Airline 24 dec.-05 jan.
11.644 DKK /person

SWISS


Swiss

• SWISS International Air Lines er Schweiz nationale flyselskab, der flyver til 74 destinationer i 38 lande over hele verden. Ud af disse destinationer er 50 europæiske og 24 interkontinentale. SWISS flyver hovedsagelig ud i verden fra sin hjemmebase i Zürich, men også fra Genève og fra Basel.
• SWISS er ejet af Lufthansa - en tryg og ansvarsfuld partner. Selskabet drives dog selvstændigt.
• SWISS ønsker, at du skal føle, at vi sørger godt for dig, så du kan føle dig hjemme om bord. Selskabets nøgleord er personlig service og gæstfrihed.
• Der findes bl.a. bekvemme forbindelser til Bangkok, Shanghai, Johannesburg, New York, Los Angeles, Miami, Hongkong og Sâo Paulo.
• I Europa rejser de fleste skandinaver med SWISS til Schweiz, men også til Barcelona, Nice, Thessaloniki, Athen, Firenze og Venedig.
• SWISS er medlem af Star Alliance, der blev grundlagt i 1997 og i dag er verdens største og bedst fungerende flyselskabsalliance. Takket være samarbejdet i Star Alliance får du mange fordele som rejsende. Sammen flyver flyselskaberne i alliancen dig til over 800 destinationer verden over i 160 lande.
• SWISS bonusprogram hedder Miles and More og er Europas største bonusprogram.
• Med SWISS kan du altid medbringe et par ski eller et snowboard gratis ud over den ordinære bagagevægt ved rejser til Schweiz. (Hvis rejsen opereres af et andet luftfartsselskab (dvs. flyves af et andet selskab i den samme alliance) gælder deres vilkår).
• Hvis du vil undgå kø og stress i lufthavnen, kan du benytte SWISS Web Check-in. På nettet kan du både checke ind, vælge sæde i flyet og udskrive dit boardingkort. Her kan du checke ind fra 23 timer frem til en time inden flyets afgang.

Zürich lufthavn
Zürich lufthavn er en af Europas mest bekvemme og den ender hele tiden i top i forskellige popularitetsundersøgelser. Lufthavnen er relativt kompakt og lyst og elegant indrettet med korte afstande. Desuden er en togstation en del af lufthavnen. Fra togperronen er der ikke mere end 200 meter til check ind-skranken! Der går tog eller lokaltog hvert 5. minut til centrum, og rejsen tager ikke mere end 12-15 minutter.
Lufthavnen har indrettet to forskellige børnerum, hvor familier med både spædbørn og lidt større børn kan hvile ud mellem fly.

Miljøarbejde
SWISS har i mange år konstant arbejdet med at udvikle nye måder at reducere sit brændstofforbrug og dermed også sin CO2-udledning.
SWISS piloter flyver aldrig med maksimal hastighed ved flyvninger i Europa. Det medfører reduceret brændstofudledning.

Header
Subject
Body
Footer