Brussels Airlines Star Alliance


Brussels Airlines
Brussels Airlines er stolt af at være en del af Star Alliance. Den 11. December 2008 blev Brussels Airlines officielt inviteret til at slutte sig til Star Alliance. Den 9. december 2009 var integrationen af Brussels Airlines i Star Alliance effektueret.

Star Alliance-netværket er den globale førende luftfartsnetvær når man taler daglige flyvninger, destinationer og lande der flyves til og antallet af deltagende flyselskaber. Det blev oprettet i 1997 som den første ægte globale flyselskabsalliance for at kunne tilbyde kunderne verdensomspændende rækkevidde og en smidig rejseoplevelse.

/files/image/staralliancejune2013450wide.jpg - staralliancejune2013450wide.jpg

Som medlem af Star Alliance vil Brussels Airlines være i stand til at tilbyde sine passagerer en række fordele, den største værende udvidelsen af netværket. Dette giver Bruxelles og Brussels Airlines et nyt fundament inden for en 28-medlems- trans-kontinental-alliance, og giver med ét slag passagererne global rækkevidde fra og via vores hub i Bruxelles. Faktisk kan fordelene for frequent flyers som deltager i Star Alliance ikke undervurderes. Passagerer kan nu rejse til 1328 destinationer i hele 195 lande * inden for et enkelt netværk, og kan regne med nemme transitter på hele ruten, samt effektive bagageoverførsler og loungeadgang i hele verden.

Miles & More medlemmer kan akkumulere og indløse miles på alle flyselskaber i Star Alliance. Plus, med over 1.000 lokationer, er Star Alliance loungen netværket det største i verden.

For mere information om alliancen besøg www.staralliance.com

Header
Subject
Body
Footer