Billige fly til Hanoi

Hanoi

Book billige rejser til Hanoi

Rejs til det vidunderlige Vietnam og den fantastiske by Hanoi. Oplev verden og book nogle af markedets billigste flyrejser med Supersaver. Via et samarbejde med over 650 luftfartsselskaber kan vi tilbyde billige flyrejser året rundt. Vores billigste rejser netop nu finder du i listen nedenfor. Vil du rejse en anden dato? Det er ikke noget problem! Foretag en ny søgning i søgefeltet for at finde en dato, der passer bedre.

Forstil dig en by, hvor det gamle eksotiske Asien møder det nye, moderne Asien. Byen blander de asiatiske takter med fransk elegance og tillader fantasien at møde virkeligheden. Byen overlevede amerikanske bombardementer og russiske planer om erobring og klarede sig relativt uskadt. Nu ligger her store herregårde ved storslåede esplanader, søer og parker. Se Ho Chi Minhs mausoleum, som er det største af sin art i Vietnam. Her erklærede president Ho landet for selvstændigt i 1945.
Besøg de flydende byer på Ha Long Bay, hvor du også kan leje kajak, så du selv kan udforske området.
Byen rummer massevis af aktiviteter og gør det muligt for den besøgende at opdage det eksotiske Asien på egen hånd. Opdag Asien så hurtigt som muligt. Book din rejse allerede i dag på Supersaver!

1. Gem dine rejseinformationer, hold styr på dine bestillinger og få eksklusive tilbud. Opret din egen konto på Mine Sider.

2. Book rejse og hotel til super god pakkepris og spar penge til rejsekassen!

3. Synes om Supersaver på Facebook - for dig, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Header
Subject
Body
Footer