Billige fly til Dortmund

Dortmund

Billige fly til Dortmund

Billige fly til Dortmund

Smag på rigtig god øl i Dortmund - find billige rejser på Supersaver!

Her finder du de bedste rejser til sportsglade Dortmund. På Supersaver søger og sammenligner du mellem 650 luftfartsselskaber - så du kan finde rejsen, der passer netop til dig både pris- og tidsmæssigt. Nedenfor har vi samlet nogle af markedets billigste rejser til Dortmund netop nu, men hvis datoen ikke passer, kan du søge efter andre billige rejser i søgefeltet.

Dortmund har opbygget sin velstand på kul, stål og øl. I dag er minerne dog lukkede, stålværkerne stille, men på bryggerierne går det lige så stærkt som nogensinde før med produktionen af enorme mængder øl og ale. Dortmund var en stor aktør i Hanseforbundet og et vigtigt stop på middelalderens Hellweg, og selv i dag er der livlig shopping i Dortmunds centrum. En anden stor passion er fodbold, og byen har en af Europas 10 bedste fodboldarenaer, men du finder også smukke slotte og parker i Dortmund.

1. Spar tid og undgå besvær! Book udlejningsbil her hos os på Supersaver.

2. Du ved vel, at du kan spare penge, hvis du booker din flybillet og hotelovernatning samtidig på Supersaver? Vi har over 300.000 hoteller at vælge og vrage imellem!

3. Synes om Supersaver på Facebook - for dig, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Header
Subject
Body
Footer