Emirates Airline København till Dubai, 04 aug.-20 aug.
3.638 DKK /person

Billige fly til Ankara

Ankara

Billige fly til Ankara

Billige flyrejser til Ankara

Rejs til solen og varmen i Ankara. Kom væk fra regn og rusk for virkelig at nyde livet og slappe af. Book din billige flyrejse hurtigt og nemt med Supersaver. Samarbejdet med 650 luftfartsselskaber gør det muligt for os at tilbyde nogle af markedets billigste flyrejser til dig som kunde. I listen nedenfor finder du de billigste rejser netop nu. Hvis du ikke finder en dato, der passer, kan du tage et kig i feltet til venstre og foretage en ny søgning.
Ankara er Tyrkiets hovedstad og landets næststørste by. Indbyggerne er meget venlige og vil som regel forsøge at tale engelsk med de besøgende. Det kan være en god idé at medbringe en parlør med tyrkiske fraser og ord. Størstedelen af indbyggerne er studenter, akademikere og tjenestemænd.
Gå til koncerter, i biografen eller til forårsfestivaler. Der spilles en mængde levende musik på små barer og restauranter, men også i store koncertsale.

1. Gå ikke glip af tilbud, rabatter og tips - følg os på Facebook sammen med en masse andre mennesker, som elsker at rejse.

2. Du kan gøre din rejse endnu nemmere ved at bestille udlejningsbil til rejsen her.

3. Brug "Mine Sider" for at gemme dine reservationer, samle bonus og få eksklusive specialtilbud.

Header
Subject
Body
Footer