Billige fly til Kapstaden

Kapstaden

Billige fly til Kapstaden

Billige fly til Cape Town

Skift kontinent for en tid og find billige flybilletter til Cape Town her hos os på Supersaver.
Når rejsen går til den anden side af jordkloden, kan det være klogt at forsøge at finde de billigste alternativer til fly og hotel. Her på Supersaver samarbejder vi med over 300.000 hoteller og 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden, og det giver dig store muligheder for at finde de billigste løsninger.
Cape Town ligger næsten yderst på Afrikas sydligste spids og meget nær Kap Det Gode Håb. Med det enorme Taffelbjerg som kulisse breder byen sig ud nedenfor med sit pulserende liv. Der er mange strande. Lige i nærheden finder du tæt på 25 stykker, som lokker med deres hvide sand og brusende bølger. Husk bare at finde oplysninger om, hvilke strande der er mest badevenlige. Vandet ud for Long Beach har meget stærk strøm og egner sig ikke til badning, men til gengæld kan man leje heste til et langsomt ridt langs den lange strandkant.

1. Du får betydelig større frihed i ferien med en bil. Bestil din udlejningsbil nu via Supersaver!

2. Opret en konto på Mine Sider, så du nemmere kan holde styr på dine bookinger. Du samler desuden bonuspoint og kan drage fordel af de fine ekstratilbud, der dukker op!

3. Vi findes også på Facebook. Gå ind og mød flere, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Header
Subject
Body
Footer