Emirates Airline København till Dubai, 08 okt.-23 okt.
8.426 DKK /person

Billige fly til Kiruna

Kiruna

Billige fly til Kiruna

Skal du flyve nordpå? Find billige flyrejser til Sverige her hos os på Supersaver!
Op til de nordlige breddegrader i vinter? Spar tid og penge ved at booke både fly og hotel via Supersaver. Det er som regel meget billigere at booke en pakke end hver for sig. Med over 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden og et samarbejde med de største hotelleverandører kan vi love dig, at du er med i jagten på markedets laveste priser, når det gælder billige flybilletter og billigt hotel!
Ferierejsen går til Kiruna, til de nordligste dele af Sverige, hvor LKAB har sit hovedsæde. Men det er ikke minedriften, der lokker turisterne. Nej, prøv at nævne ishotellet i Jukkasjärva, så stråler folks øjne med det samme. Denne fantastiske konstruktion kan kun besøges om vinteren, men den er med sin opbygning og sine udsmykninger en oplevelse, man ikke må gå glip af! Fra Kiruna kommer du også nemt videre til Abisko Nationalpark, hvor der findes fine vandrestier og spektakulære udsigtssteder til den rejsende, der holder af friluftslivet.

1. Længes du efter en weekendrejse, men ved ikke, hvor du vil hen? Prøv vores weekendsøgning! Indtast bare periode og maks. pris, så får du flere prisvenlige forslag vist på et kort.

2. Har du brug for en udlejningsbil i din ferie? Den bestiller du nemt her via os på Supersaver!

3. Gå ind på vores Facebook-side, hvor du kan rådføre dig med vores kundeservice, som svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12.

Header
Subject
Body
Footer