Billige fly til Kaliningrad

Kaliningrad

Find billige flyrejser til Kaliningrad

Går rejsetankerne mod Østersøens østlige kystlinje? Book billige flybilletter til Kaliningrad her på Supersaver. Vores samarbejde med over 650 forskellige luftfartsselskaber give dig de største muligheder for at finde den billigste rejse. Du kan også bestille udlejningsbil via os, så du nemt kommer videre, når du har nået din destination.
Havnebyen Kaliningrad, der ligger smukt ved floden Pregel, bærer spor af hærgningen under anden verdenskrig og efterkrigstidens tunge år, men den er begyndt at rejse sig igen og blive vækket til live. De smukke sandklitter ved Kuriske næs lokker til sol og badning, og det store marked ved Leninsky gaden ånder ægte russisk tradition. Besøg ravmuseet, som er en nydelse for øjnene, eller gå en runde i den smukke katedral, som huser filosoffen Kants grav.

1. På Supersaver kan du nemt og smidigt booke billigt fly og hotelværelse samtidig. Spar både penge og tid!

2. Opret en konto på Mine Sider, hvor du bedre kan holde styr på dine bookinger og samtidig udnytte fine specialtilbud og samle bonuspoint!

3. Har du set, at vi også er på Facebook? Der kan du rådføre dig med vores kundeservice, som svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12!

Header
Subject
Body
Footer