Billige fly til Klagenfurt

Klagenfurt

Billige fly til Klagenfurt

Hvis du søger billlige flybilletter til ferie, er du havnet det rigtige sted! Her på Supersaver finder du meget nemt en billig rejse!
Hvis din ferietanker drejer sig om Østrig, kan du begynde med at tjekke billige flyrejser her hos os på Supersaver. Vi samarbejder med 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden, så vi kan love dig, at du kommer til at søge blandt nogle af markedets laveste priser! Spar både tid og penge ved at booke både fly og hotel hos os. Hvis du booker samtidig, tilbyder vi dig en fin rabat!
Når du flyver til Klagenfurt, lander du i den internationale lufthavn Kärnten Aiport, som kun ligger 3 km fra bymidten. Byen ligger smukt placeret ved bredden af søen Wörthersee omgivet af næsten 1.000 meter høje alpetoppe. Oplev en sejltur med dampskib, besøg Strandbad Klagenfurt for at nyde solen og vandet eller forkæl dig selv med wienerschnitzel og øl på en af de fine restaranter i byen. Er du interesseret i at shoppe, skal du besøge Benediktinerplatz, hvor der arrangeres et stort marked to gange om ugen.

1. Besøg Mine Sider og opret en konto til dig selv. Der kan du nemmere holde styr på dine bookinger, samtidig med at du samler forskellige bonusser og kan udnytte meget fine specialtilbud!

2. Hvis du har brug for bil i ferien, kan du nemt bestille en udlejningsbil her via os på Supersaver!

3. Gå ind og synes om vores side på Facebook! Her finder du mange værdifulde tips og idéer!

Klagenfurt

Header
Subject
Body
Footer