Billige fly til Kathmandu

Kathmandu

Billige fly til Kathmandu

Nu er du kommet til det rigtige sted! For du er vel ude efter billige flybilletter til Nepal? Her på Supersaver kan vi hjælpe dig med at finde de allerbedste og billigste løsninger til netop din rejse!
Vi har et samarbejde med over 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden, og det betyder, at du kan søge blandt markedets billigste flyrejser. Hvis du vælger også at booke hotel samtidig med din flyrejse, kan du spare endnu mere - både penge og tid! Det er som regel billigere at booke hotel og fly sammen. Med 300.000 hoteller i hele verden kan vi love, at du finder det bedste alternativ til netop dig!
Kathmandu ligger næsten 1.400 meter over havet i en dal mellem Mahabharat bjergene i syd og Himalaya i nord. Byen er hovedstad i Nepal og hjem for over 1,7 millioner indbyggere! Det myldende liv i byen med den usædvanligt lave bebyggelse er både charmerende og fortryllende. Hvis man tager til Kathmandu, er det som regel for at vandre eller klatre i bjergene, og der er mange ture at vælge imellem. Find billigt vandretøj og soveposer på et af de mange markeder, men husk, at der ikke medfølger garantier med den sikerhedsudrustning, der sælges.

1. Opret en konto på Mine Sider! Der kan du nemt kan holde styr på dine bookinger, samtidig med at du samler bonuspoint og kan udnytte fine specialtilbud!

2. Har du brug for en udlejningsbil i din ferie? Bestil den her hos os på Supersaver!

3. Rådfør dig med vores kundeservice, som svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12 på vores side på Facebook!

Kathmandu

Header
Subject
Body
Footer