Billige fly til Bagdad

Bagdad

Billige fly til Bagdad

Hvis du føler dig lokket af Mellemøstens mystik, er det måske nu, du skal rejse til den over 1.200 år gamle by Bagdad. Med Supersavertravel finder du nemt billige flyrejser til Irak og resten af verden, fordi vores samarbejde omfatter over 650 forskellige luftfartsselskaber. Vidste du, at du også kan booke hotel via Supersavertravel? Prøv at tjekke på vores faneblad med hoteller og find en kombination, der passer til netop dig!
Den store mellemøstmetropol Bagdad ligger ved floden Tigris og venter bare på et besøg. Bagdad, som er hovedstad i Irak, har over 6 millioner indbyggere og er en storby, som kan tilbyde nøjagtigt det, en storby skal kunne. Med den stigende tilflytning har både shopping, restauranter og natteliv fået et stort opsving og kan nu konkurrere med en hvilken som helst anden hovedstad i verden. Synes du, at den nordiske kulde begynder at krybe ind under huden på dig? Så er Bagdad det rigtige sted for dig, da byen anses for at være en af de varmeste i verden. I juni, juli og august ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 44⁰ C.

1. Har du brug for en udlejningsbil ved ankomsten til din destination? Det er ikke noget problem. Det kan du nemt arrangere gennem os, hvis du klikker på fanebladet Billeje.

2. Uanset om du vil på budgetferie eller er på udkig efter en luksusoplevelse, er Supersavertravel den rigtige platform at starte fra. Vi kan tilbyde dig at vælge mellem 300.000 hoteller i hele verden, fra de billigste til de dyreste!

3. Følg os på Facebook - siden for dig, der elsker at rejse!

Bagdad

Header
Subject
Body
Footer