Billige fly til Ajaccio

Ajaccio

Billige fly til Ajaccio

Billige flyrejser til Ajaccio

Rejs væk til sol, varme og afslapning. Flyv billigt til Ajaccio. Du booker nemt og hurtigt på Supersaver. Samarbejdet med 650 luftfartsselskaber betyder, at vi kan tilbyde nogle af markedets billigste flyrejser. Listen nedenfor viser, hvilke flyrejser der er billigst netop nu. Hvis datoen ikke stemmer overens med din ønskede dato, kan du bruge søgefeltet til venstre til en ny søgning.
Ajaccio, som er beliggende på Korsikas vestkyst, hører til Frankrig. Byen er Napoleons fødested og byder derfor på et indblik i et stykke verdenshistorie. En af byens seværdigheder er netop huset, hvor Napoleon blev født (som nu er åbnet som museum). Det er dejligt afslappende at nyde det skønne vejr om morgenen til en tur langs med havnen og se de forbisejlende krydstogtsbåde, som kommer fra Nice og Toulon. Benyt også lejligheden til at opleve Musèe Fesch, som blev grundlagt af en morbror til Napoleon ved navn Fesch. Ved sin død efterlod han over 1.000 malerier til museet. Næstefter Louvre er Musèe Fesch det mest betydningsfulde franske kunstmuseum med italiensk kunst. Museet er beliggende centralt i Ajaccio.

1. Vil du finde et billigt hotel i Ajaccio? Søg via Supersaver! Vores samarbejde med over 300.000 hoteller i hele verden betyder, at det er nemt at finde det bedste hotel til netop dig!

2. Kig på vores Facebook-side, hvor du kan få svar på dine spørgsmål hos vores kundeservice, som er til rådighed alle hverdage mellem 9 og 12.

3. Rejser du ofte? Opret din egen konto på Mine Sider. Der kan du holde styr på dine bookinger, samle bonus og få eksklusive specialtilbud.

Billige fly til Ajaccio

Header
Subject
Body
Footer