Billige fly til Addis Ababa

Addis Ababa

Billige fly til Addis Abeba

Flyv billigt til det eksotiske Addis Abeba med Supersaver. Her booker du billigt og nemt din rejse til varmen. Vores samarbejde med 650 luftfartsselskaber betyder, at vi kan tilbyde nogle af markedets billigste flyrejser. Nedenfor vises de billigste flyrejser netop nu. Hvis datoen ikke passer, kan du søge efter en dato, der passer dig bedre, i søgefeltet til venstre.
Addis Abeba, som er Etiopiens hovedstad, har 5 millioner indbyggere og ligger ca. 2.300 meter over havet. I byen findes Merkato, Etiopiens største markedsplads, som ligger lidt i byen. Byen har en fremtrædende position, når det gælder bistand og koordineringen af denne, og den anses som en af Afrikas sikreste byer. Husk at besøge Etiopiens nationalmuseum, hvor urmennesket Lucy opbevares. Det bedste tidspunkt at rejse til Addis Abeba på er i vintermånederne, hvor temperaturen ligger på 20-22 grader.

1. Har du brug for en udlejningsbil ved ankomsten til din destination? Det er ikke noget problem. Det kan du nemt arrangere gennem os, hvis du klikker på fanebladet Billeje.

2. Uanset om du vil på budgetferie eller er på udkig efter en luksusoplevelse, er Supersaver den rigtige platform at starte fra. Vi kan tilbyde dig at vælge mellem 300.000 hoteller i hele verden, fra de billigste til de dyreste!

3. Følg os på Facebook - siden for dig, der elsker at rejse!

Header
Subject
Body
Footer