Billige fly til Alexandria

Alexandria

Billige fly til Alexandria

Billige flyrejser til Alexandria

Start dit eventyr på Supersaver. Via samarbejdet med 650 luftfartsselskaber kan vi tilbyde vores kunder nogle af markedets billigste flyrejser. Her booker du hurtigt, nemt og billigt. Et indlysende valg for dig, som ikke vil vente med at opdage verden. I listen nedenfor finder du de billigste flyrejser netop nu. Hvis den anførte dato ikke passer dig, kan du søge efter en dato, der passer dig bedre, i søgefeltet til venstre.
Kun få byer i verden har været skueplads for så mange historiske begivenheder som Alexandria. Lige fra Alexander den Store til biblioteket i Alexandria (som var antikkens største bibliotek). Byens rige kulturhistorie og middelhavsklimaet gør den til et fantastisk rejsemål. De bedste tidspunkter her er fra marts til juni og fra september til november. Her kan man dyrke solen og bade på strandene Maa'moura og Montaza, se Muntazah paladset og gå en tur i Montazahs kongelige have. Benyt lejligheden til at prøve vandsport som wakeboard og køre på vandscooter. Byen er berømt for at have de bedste skaldyrs- og fiskerestauranter i hele landet.

1. Du er vel klar over, at vi også er på Facebook? Der kan du få hjælp af vores kundeservice alle hverdage mellem 9 og 12, hvis du har nogle spørgsmål.

2. Hvis du rejser ofte, kan du oprette en konto på Mine Sider, hvor du lettere kan holde styr på dine bestillinger, samle bonus og få eksklusive specialtilbud.

Billige fly til Alexandria

Header
Subject
Body
Footer