Weekend

Malaga

Travelstart er et uafhængigt rejsebureau på Internettet, selskabet blev grundlagt i 1998, har sit hovedkontor i Malmø og Cape town. Vi bedriver virksomhed i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Holland, Tyskland, Frankrig, USA og Sydafrika

Vi kan det der med weekendophold! Vi har igennem årene booket et stort antal weekendophold til vores kunder. Søg mellem 11 000 destinationer og find din weekend på Travelstart.

På vores webside kan du altid finde aktuelle weekend tilbud. Du kan selv sammensætte din weekend pakke og hermed kan du selv bestemme hvilket hotel og hvilket fly ti vil rejse med på din weekend. Vores smarte søgemotor gør det lettere for dig at sammenligne de forskellige weekend tilbud.

Nogle forslag på weekendophold:
Weekend i Malmø. På Wallmans Golden Hits ser du vores kritiker roste successhow "Alla tiders hits" som er en fantastisk musikalsk rejse igennem tiden
I kombination med First Hotel Garden bliver dette en perfekt cityweekend.
Hotelet har fået sit navn efter sin harmoniske have på taget og hotelet udgør virkelig en skøn oase, midt i Malmøs absolutte centrum.

Vi kan tilbyde weekends i følgende byer:
Barcelona
Paris
Kobenhavn
London
Madrid
Malaga
Dublin
Samt mange flere..


Header
Subject
Body
Footer