Emirates Airline København till Dubai, 08 okt.-23 okt.
8.426 DKK /person

Oplev skønne Thailand med Thai Airways


Thai Airways

 

Thailand

Thailand er landet, som altid smiler, og som får dig til hurtigt at føle dig hjemme. Uanset om du er til strandliv, storbyliv, natur, eksotiske dyr, spabehandlinger, meditation, kultur, historie, shopping, madoplevelser eller natteliv, bliver du ikke skuffet. Her er det fortsat muligt at få valuta for pengene. At finde et hotelophold, der er en dronning eller konge værdig, uden at du bliver lige så fattig som en kirkerotte, er altså ikke en større udfordring i Thailand.

Hurtige facts om Thailand

Geografi:
Thailand ligger midt i det sydøstlige Asien mellem Indien og Kina og er det 50. største land i verden. Vejret i Thailand er som regel varmt og fugtigt – et typisk tropisk klima. Generelt kan man sige, at Thailand har tre årstider: Den varme periode (marts-maj), regnperioden (juni-okt.) og den kølige periode (nov.-feb.). Thailand ligger kun 15 grader nord for Ækvator. Klimaet er tropisk, og temperaturerne ligger typisk på mellem 19-38 grader.

Sprog og religion:
Over 92 % af befolkningen taler thailandsk eller en af de regionale dialekter. Thailandsk er det officielle sprog, men på grund af turismen tales der engelsk i store dele af landet. 94,6 % af thailænderne er buddhister 4,6 % af thailænderne er muslimer 0,7 % af thailænderne er kristne.

Møntfod:
Møntfoden i Thailand hedder baht og fås i både mønter og sedler.

Tid:
Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er seks timer i vinterhalvåret og fem timer i sommerhalvåret.

Elektricitet:
Oftest behøver du ingen adapter, men på visse hoteller ser stikdåserne lidt anderledes ud, og med en adapter kan det være lettere at få stikket i dåsen.

/files/image/TAT-logo.jpg - TAT-logo.jpg


TAT er Thailands Turistmyndighed. Hos TAT finder du information om Thailand, regioner i Thailand, brochurer, festivaler samt andre nødvendige informationer. Find mere om information om Thailand på hjemmesiden www.tourismthailand.org/dk.

Flyv med Thai Airways til mange forskellige destinationer i Thailand:

Bangkok fra 4.626,- tur/retur BESTIL >>

Koh Samui fra 4.624,- tur/retur BESTIL >>

Phuket fra 4.642,- tur/retur BESTIL >>

Krabi fra 4.587,- tur/retur BESTIL >>

Chiang Mei fra 4.642,- tur/retur BESTIL >>

Chiang Rai fra 6.777,- tur/retur BESTIL >>
Header
Subject
Body
Footer