Emirates Airline 17 dec.-24 dec.
7.300 DKK /person
Emirates Airline 23 dec.-30 dec.
8.146 DKK /person
Emirates Airline 24 dec.-05 jan.
11.644 DKK /person

TRYGT VALG – med Travelstart

Tryg tavl med Travelfinder

Vi stræber efter at være dit naturlige valg, når du skal booke din rejse. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved os og får en positiv oplevelse af vores services.


Som en del af Nordens største aktør inden for salg af flyrejser online er det vigtigt, at vi kan tilbyde dig nogle af de billigste flybilletter.

 

Vi har derfor et af de største udbud på markedet. Hos os prioriterer vi også din sikkerhed, og derfor er alle dine køb altid krypterede.  


Nedenfor har vi samlet nogle grunde til, hvorfor du kan stole på os og skal købe din rejse her. Vi håber, de hjælper dig i dit valg, og gør, at du føler dig tryg.

 

 

BESTIL TRYGT

Størst i Norden

Travelstart er en del af Etraveli Group AB  Vi betjener over 12 millioner kunder om året – og så er vi førende i Norden. Vi har en lang og gedigen erfaring inden for rejser.

Godkendt af IATA

Vores personale er IATA-certificerede, og derudover er rejsebranchen deres spidskompetence.Iatas logotype

STORT UDBUD

Over 650 flyselskaber

Ved at have et stort udvalg vil vi gøre det nemt for dig at finde nogle af de billigste flybiletter til lige præcis den destination, du ønsker. Derfor kan du hos os sammenligne og booke flyrejser fra over 650 flyselskaber

Mere end 300.000 hoteller

At vælge det rigtige hotel kan tage lidt længere tid, da der er mange kriterier, der skal opfyldes. For at gøre søgningen efter det perfekte hotel så smidigt som muligt for dig har vi samlet mere end 300.000 hoteller rundt omkring i verden hos os. 

Hos os – ændringsbar billet

Nogle gange har man brug for at ændre sine planer, og så er det godt, at der er mulighed for at ombooke sin flybillet. Vi tilbyder dig en enestående mulighed for at ombooke flybilletten. Dette er en stor favorit hos vores kunder. Læs mere her >>>

650 aircarrier icon 240 000 hotels icon rebooking icon

SIKKER BETALING

Den højest tilgængelige krypteringsstandard for din sikkerhed

Det er trygt at handle hos os, da vi anvender den højeste krypteringsstandard på markedet, så ingen utilsigtet får adgang til dine personlige oplysninger. Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du betaler din rejse.

 

Norton SSL logotyp
Header
Subject
Body
Footer