Kontakt os

Hej! Hvordan kan vi hjælpe dig?

På denne side finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi plejer at få. Vil du kontakte os via e-mail? Vælg en rubrik, og klik derefter på 'Skriv til kundeservice'. Udfyld derefter vores e-mailformular, så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

Du kan også kontakte os via telefon: 0045-70808997 Vores åbningstider er placeret længere nede på siden.

På "Mine bestillinger" kan du selv:

Ingen bookingbekræftelse? Så tjek dit spamfilter. De er usædvanligt glubske lige nu og er ikke bange for at sluge dine dokumenter, uanset om du bruger Hotmail, Live, Gmail eller hvad det måtte være. Du kan også finde den på siden "Mine bookinger"

Vi modtager en masse forespørgsler om situationen i Kina og Coronavirus. Vi råder alle passagerer til at holde sig opdaterede på flyselskabets hjemmesider først for at se, om de tillader refusion eller ændringer. Som rejsebureau har vi retningslinjer for adskillige flyselskaber, men langt fra alle.

Tøv ikke med at kontakte os vedrørende din reservation, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Vi har muligvis længere besvarelsestider på grund af situationen, og vi vil gerne takke dig for din tålmodighed.

Header
Subject
Body
Footer