Billige fly til Kaunas

Kaunas

Billige fly til Kaunas

Søger du billige flybilletter til Baltikum, er du havnet det helt rigtige sted! Her på Supersaver finder du nogle af de billigste rejser, som passer netop dig!
Hvis dine rejseplaner går mod Litauen og du ikke vil overbelaste rejsekassen med udgifter til flybillet og hotel, kan vi hjælpe dig på Supersaver. Vores samarbejde med 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden giver dig mulighed for at søge mellem nogle af markedets billigste priser! Hvis du desuden booker hotel samtidig, kan du spare mere, fordi det som regel er billigere at booke en pakke. Vi kan tilbyde dig at vælge imellem 300.000 forskellige hoteller rundt omkring i verden!
Kaunus er en stor by, der ligger lige midt i Litauen, smukt placeret ved de to floder Neris og Nemunas. Den lave bebyggelse gør byen meget udstrakt, og gaderne er kantet af gamle bygninger. Her kan du også se den smukke katedral, Baltikums største kirke, og det meget statelige rådhustårn. Du kommer langt med svenske penge. Det meste er meget billigt, når du sammenligner.

1. Er du i tvivl om noget? Henvend dig til vores kundeservice, som er på Facebook og svarer på spørgsmål alle hverdage mellem 9 og 12!

2. Opret en konto på Mine Sider, hvor du samler bonuspoint og kan udnytte fine specialtilbud samtidig med, at du får bedre styr på dine bookinger.

3. Har du set, at du nemt kan bestille udlejningsbil hos os?

Header
Subject
Body
Footer