Emirates Airline København till Dubai, 08 okt.-23 okt.
8.426 DKK /person

Billige fly til Helsinki

Helsinki

Billige fly til Helsinki

Billige fly til Helsinki

Besøg afslappende Helsinki. Find billige fly her på Supersaver.

Her på Supersaver har vi samlet nogle af markedets billigste rejser til moderne Helsinki! Ved at søge og sammenligne over 650 luftfartsselskaber kan vi tilbyde dig fine priser på din rejse med destinationer i hele verden. Nedenfor har vi samlet vores billigste rejser netop nu, men hvis datoen ikke passer, kan du nemt og smidigt søge efter nye rejser i søgefeltet.

Helsinki er omgivet af havet i syd, øst og vest, og det giver byen en dynamisk, afslappet atmosfære. Gå rundt i den spændende bydel Rödbergen, hvor du finder trendy restauranter, barer og små modebutikker, eller besøg det moderne museum Kiasma, og hvorfor ikke nyde en kage på den berømte Fazer Café? I fint vejr anbefales en spadseretur gennem den smukke Brunnspark, som ligger ud mod havet og skærgårdens øer.

1. Gem dine rejseinformationer, hold styr på dine bestillinger og få eksklusive tilbud. Opret din egen konto på Mine Sider.

2. Vidste du, at du kan spare penge, hvis du booker din flybillet og hotelovernatning samtidig på Supersaver? På Supersaver kan du sammenligne og søge mellem 300.000 hoteller i alle prisklasser!

3. Synes om os på Facebook - siden for dig, der elsker lige så meget at rejse, som vi gør!

Helsinki

Header
Subject
Body
Footer