Billige fly til Kalibo

Kalibo

Find billige flyrejser til Kalibo

Når tiden kommer for en rejse til solrige Filippinerne, booker du nemt dine billige flybilletter via Supersaver.
Vores samarbejde med over 650 forskellige luftfartsselskaber betyder, at du kan søge mellem nogle af markedets billigste flyrejser hos os, en god start for rejsekassen! Hvis du er ude i god tid og er lidt fleksibel med, hvilken dato du skal rejse, øger det desuden dine chancer for at finde virkeligt gode priser. Registrer dig på Mine Sider, hvor du får adgang til eksklusive specialtilbud fra os, samtidig med at du samler bonuspoint og lettere kan holde styr på dine bookinger.
Kalibo, som ligger midt i den filippinske øverden, har en international lufthavn og er den by, man flyver til for at komme videre til de eksotiske sandstrande, landet har mange af. Øen Boracay med sin lange sandstrand White Beach, Bohol med Dumaluan Beach og Alona Beach, som anses for at være to af de fineste. Du kan tage ud og se på delfiner, snorkle rundt i det klare vand eller tage et dykkerkursus og gå ned i dybet. Der er meget at opleve på Filippinerne.

1. Hvis du vil spare penge, kan du booke hotel samtidig med fly. Det bliver som regel billigere at slå omkostningerne sammen. Hos Supersaver samarbejder vi med over 300.000 hoteller i hele verden. Find et billigt hotel på netop din destination!

2. Du får større frihed i ferien med en bil. Her hos os kan du nemt bestille en udlejningsbil samtidig med flybilletten!

3. Gå ind på Facebook og synes om vores side. Her møder du mange, som elsker at rejse!

Header
Subject
Body
Footer