Billige fly til Bahrain

Bahrain

Billige flyrejser til Bahrain

Bahrain lokker måske med sin flotte fremtoning som luksuriøs oliestat og eksotiske oplevelser, spændende møder og fine shoppingmuligheder. På Supersaver finder du nemt billige flybilletter til din rejse, når du kan vælge imellem 650 forskellige luftfartsselskaber i hele verden. I ruden til venstre kan du vælge den dato, der passer bedst til din rejse, og søge efter den billigste pris.
På den vestlige side af den Persiske bugt finder du denne lille ø-stat med 800.000 indbyggere spredt over 33 øer. Hovestaden Manama ligger på den største af øerne og er stedet, de rige oliesheiker fra Saudi-Arabien og Quatar rejser til for lidt afslapning. Vil du gnide dig lidt op af den eksklusive flok, er der fantastiske muligheder for det på de mange fine hoteller og smukke havne med luksusyachter. Selv for de mere budgetbevidste er der mange prisbillige alternativer, som kan lokke.

1. Du kan holde styr på dine bestillinger, samle bonus og få eksklusive tilbud ved at oprette din egen konto på Mine Sider.

2. På Supersaver kan du lige så nemt booke hotel som billige
flyrejser. Via vores samarbejde med 300.000 forskellige hoteller i hele verden finder du hurtigt det hotel, der er det bedste til dig.

Byer i Bahrain

  1. Bahrain
  2. Muharraq
Header
Subject
Body
Footer